Våra behandlingar

Oljemassage

En mycket avkopplande massageform som får din stress under kontroll. Denna behandling rekommenderas till dig som vill ha en avslappnande massage. Den förstärker andningen och förbättrar blodcirkulationen.

Thaimassage

En typ av massage i Thailändsk stil som involverar stretching och djup massage. Bygger på principen att i kroppen finns flera energilinjer som genom att massera punkterna längs dessa linjer kan man lindra olika åkommor samt motverka stress och spänning i kroppen.

Barnmassage

En härligt avslappnande och skön oljemassage speciellt anpassade till respektive barn och dess ålder. 

Aromamassage 

En härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Välj gärna mellan olika aromaoljor där alla innehåller naturliga växtextrakt. Perfekt för alla som känner sig stressad, vill slappna av samt njuta av härliga dofter..  

Hotstone massage

En härligt göttgörande och avslappnande massage med varma lavastenar som mjukar upp muskel- och lederna. Perfekt för alla som känner sig stressad och har verk i muskel och leder framförallt ryggen och vill slappna av.

Hotstone Slimmassage

En härligt välgörande och avslappnande massage med varma lavastenar som mjukar upp muskel- och lederna följd av massagebehandling med Slimolja. 

Behandlingen bidrar till god blodcirkulation som förhindrar framtida ansamlingar av fettceller under huden. Perfekt för att bli av med celluliter, spännsen och gropar för att få slät och fin skin. 

Massage Ryggspecial. Rygg,  nacke och axelmassage

Mjukgörande och avslappnande massage och zonterapi riktad mot spända och ömma muskel och leder i ryggen, nacke, axlar och armar. Bra för att förebygga mot utbrändhet.

Herbal Thaimassage

Thai Herbal massage med herbal compress innehållande varma örter är en 200-årig massageform. Kompressen förbereds i förväg och värms upp i ångmaskin. Den unika kombinationen av värme, örter, aromatiska dofter och massage hjälper till att reducera muskelspänningar, underlätta blodcirkulationen, stimulera lymfdränage och verkar avkopplande på ett stressat sinne. Även mycket effektiv  för att ta ner svullnader, vrickningar och stukningar uppkomna i samband med fysisk aktivitet. 

Ansiktsmassage

En lugnande och avslappnande massage av hårbotten, ansikte och nacke med massageteknik som verkar lugnande och rogivande för kropp och sinne.

Anti-Age ansiktsbehandling med mask

Personlig skräddarsydd behandling som är anpassad för just din hud. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, mask och ansiktsmassage som avslutas med härlig kvalitativ ansiktscréme. 

Fotmassage

Thailändsk fotmassage inriktar sig på att stimulera energipunkter i fötterna som bidrar till avslappning och lindra olika åkommor. En skön och avslappnande massage för trötta fötter.