Våra behandlingar

Oljemassage

En mycket avkopplande massageform som får din stress under kontroll. Denna behandling rekommenderas till dig som vill ha en avslappnande massage. Den förstärker andningen och förbättrar blodcirkulationen.

Thaimassage

En typ av massage i thailändsk stil som involverar stretching och djup massage. Bygger på principen att i kroppen finns flera energilinjer som genom att massera punkterna längs dessa linjer kan man lindra olika åkommor samt motverka stress och spänning i kroppen.

Barnmassage

En härligt avslappnande och skön oljemassage speciellt anpassade till respektive barn och dess ålder. 

Aromamassage 

En härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Välj gärna mellan olika aromaoljor där alla innehåller naturliga växtextrakt. Perfekt för alla som känner sig stressad och vill slappna av.  

Rygg,  nacke och axelmassage

Mjukgörande och avslappnande massage och zonterapi riktad mot spända och ömma muskel och leder i ryggen, nacke, axlar och armar. Bra för att förebygga mot utbrändhet.

Herbal Thaimassage

Thai Herbal massage med herbal compress innehållande varma örter är en 200-årig massageform. Den unika kombinationen av värme, örter, aromatiska dofter och massage hjälper till att reducera muskelspänningar, underlätta blodcirkulationen, stimulera lymfdränage och verkar avkopplande på ett stressat sinne. Även mycket effektiv  för att ta ner svullnader, vrickningar och stukningar uppkomna i samband med fysisk aktivitet. 

Ansiktsmassage

En lugnande och avslappnande massage av hårbotten, ansikte och nacke med massagetekniker som verkar lugnande och rogivande för kropp och sinne.

Anti-Age ansiktsbehandling med Stemcell

Stemcell Anti-Aging Ampuller har ny ingrediens erhållen från speciell Eryngium maritimum växt stamcellsodling. Special utvecklad till att ge näring och lyster åt huden.

Det arbetar för att regenerera åtgärder på epidemis och ökar fastheten, hydrering och förbättrar texturen i huden. Stamcell är en lätt gelserum som genom kontinuerlig användning förebygger och förhindrar hudens åldrande.

 Stem Cell Facial face treatment (60 min) 900 kr     Stem Cell Facial face treatment (5 X 60 min) 4400 kr    10 st. extra Stem Cell ampuller erhålles på köpet. (Värde 500 kr)

Personlig skräddarsydd behandling som är anpassad för just din hud. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage och Stem cellbehandling som avslutas med härlig ansiktscréme. 

Fotmassage

Thailändsk fotmassage inriktar sig på att stimulera energipunkter i fötterna som bidrar till avslappning och lindra olika åkommor. En skön och avslappnande massage för trötta fötter.

Fiskpedikyr ger dig mjuka fötter på ett naturligt sätt

Det populära fenomenet Fish spa har använts sedan början av 1900-talet i medicinskt syfte. Nu har du möjlighet att uppleva det på hemmaplan!
Garra Rufa eller doktorfisk som den heter, härstammar från Turkiet. Fiskarna har inga tänder utan nafsar försiktigt bort torr, flagnande och död hud men angriper aldrig frisk och levande vävnad.

Hur går behandlingen till:

Behandlingen startar med att vi tvättar av dina fötter. Sedan sätter du dig bekvämt till rätta och sänker ner fötterna i akvariet. Därefter är det dags för fiskarna att göra sitt jobb att ge dig mjuka och lena fötter. Känslan är mycket behaglig och avslappnande.

Efter avslutad behandling (30 min) torkar vi av fötterna och smörjer in dem med fot kräm.

Behandlingens nytta:

  • Ger dina fötter en avslappnande fotvård utförd i en rofylld miljö!
  • En behaglig micromassage som ökar blodcirkulationen i fötterna
  • Skonsam och hälsosam behandlingsmetod
  • Avslappnande pedikyr som ger silkeslena fötter

Övrig information:

Antal deltagare

Två personer i taget

Åldersgräns

För alla åldrar

Tillgänglighet

Året om

Varaktighet

Cirka 30 minuter

VIKTIG INFORMATION

Inga öppna sår, svamp eller vårtor. Undvik lotion/olja eller medicinska/kemiska ämnen på fötterna innan behandlingen.

Personer med nedsatt immunförsvar pga sjukdom eller medicinering avrådes från behandling.